One Man Show
Woody Aragon
Wood, Span

Han är möjligen en av de bästa nu levande kortmagikerna. Ända ifrån Spanien, välkomnar vi "the one and only" Woody Aragon! 
Woody kommer att gå in i sin sympatiska scenfigur och inte bara roa och underhålla oss utan även lära ut några av kortmagins starkaste effekter. Woody’s sensationella kortmagi är känd över hela världen och så är hans energifyllda föreställningar. Woody’s bok  A Book in English, är en av världens mest lästa samlingar av kortmagi. Penn & Teller använder några av Woody's originella skapelser i The Tonight Show och Fool Us (och naturligtvis i deras teatershow varje kväll i Las Vegas).
Efter en häftig och underhållande One Man Show får vi direkt se och lyssna på Woody's lecture, där han lär ut några av sina och världens favorit-tricks!

Parlour Show

Mandy Muden, UK
Mandy’s förbluffande sleight of hand blandad med snabba och humorfyllda repliker har tagit henne över hela världen .... och nu till Halmstad

Hugues Protat, Frankrike
En otroligt skicklig sleight of hand artist och en gudabenådad underhållare. Parlour magic i absolut världsklass!

Fler artister kommer att annonseras senare...

Gala Show
LOL! 
- En magisk humorföreställning i världsklass!

Mandy Muden, UK

Comedy Mentalism hör inte till vanligheterna och Mandy är helt unik med sina starka mentalmagiska effekter kombinerade med humor och komik i klass med de bästa stand-up comedey-artisterna. Hon gjorde succé i Britain's Got Talent och det är vi övertygade om att hon kommer att göra i Halmstad med!

Martin Hansson, Sverige

Med sin tragikomiska excentriske scenfigur och löassiska, men nyskapande magieffekter har Martin Hansson vunnit priser i svenska, nordiska och europeiska mästerskap i magi. Sommaren 2022 tävlar han i VM i Kanada .... och uppträder för oss i Halmstad

Jahn Gallo 
Special Show & Lecture

S*it they lost my baggage! What now!
Enkla lösningar på komplicerade problem!!