+Extra

Utöver det digra kongressprogrammet har vi lagt till en extra programpunkt, innan kongressen börjar. Den ingår alltså inte i något kongresskort utan bokas separat.

Crash Course in Magic

Gå omkring på Magic Weekend och känn dig som en riktig trollkarl!
Bland annat för dig som besöker Magic Weekend för första gången har vi skapat en introduktionskurs i trolleri där två av Sveriges främsta trolleri-instruktörer; Leif Olberius och Erik Nordvall ger dig en introduktion om magins grunder De lär dig ett par riktigt starka trick, bland annat  Dai Vernon's berömda Finger Print Trick , en bra rutin med Sponge Balls och en användbar myntteknik (som kallas  Han Ping ChienCoin Move).

Börja kongressen innan alla kongressdeltagarna kommit med ett riktigt kunskapslyft och lär känna några likasinnade från start! Inga förkunskaper behövs!  Du får gärna gå kursen flera gånger, men det är i princip samma innehåll varje år.

Kursen börjar kl 1500 fredagen den 2 och kostar 200 kr (men du måste dessförinnan ha köpt ett Gold eller Silver Card till kongressen). Du anmäler dig i samband med att du gör din anmälan till Magic Weekend.