32nd Magic Weekend 2018

Scandic Star Hotel, Lund, Oct 5-7

Integritetspolicy

For Privacy Policy in English click here

 

Vi arbetar för att säkerställa en hög nivå av dataskydd som värnar om din personliga integritet vid användning av vår webbplats. Denna integritetspolicy förklarar därför hur dina personuppgifter bearbetas och skyddas, dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Vi strävar efter att du ska känna dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ned på denna sida.

 

Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in?

Gycklaren Magic Marketing AB, org.nummer 5563071553, Box 341, 301 08 Halmstad, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till oss genom köp och övrig kontakt med oss och ansvarar för behandling av dessa.

 

Var lagras dina personuppgifter?

Vi eftersträvar att dina personuppgifter i så hög grad som möjligt ska behandlas inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) och alla våra egna IT-system, men kan även överföras och bearbetas i ett land utanför EES (s.k. ”tredje land”). Sådan överföring sker endast till mottagarland med adekvat skyddsnivå och i enlighet med gällande lagstiftning. Om överföring sker till partner för en tjänst i USA sker detta endast till företag som omfattas av det så kallade ”Privacy Shield”, vilken är en överenskommelse om skydd för personuppgifter mellan EU och USA.

 

Vad för slags personuppgifter samlar vi in?

Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss när du gör bokar kongresskort på vår webbplats, anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller deltar i eventuella tävlingar och events. De personuppgifter som du skickar till oss kan till exempel omfatta kontaktinformation, födelsedatum och betalningsinformation. Vi kan också komma att samla in vissa personuppgifter från externa partners såsom adressuppgifter från offentliga register och uppgifter om kreditvärdighet från kreditvärderingsinstitut, banker eller kreditupplysningföretag.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Vi kan komma att använda dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Vid bearbetning av bokningar av tjänster
  • Hantera din betalning
  • Tillhandahålla en tjänst
  • Vid kontakter angående eventuella problem med din bokning
  • Hantera reklamations- och garantiärenden
  • Vid korrespondens om supportfrågor och övrig information
  • Upprätthålla korrekta och uppdaterade uppgifter
  • Vid utskick om erbjudanden i form av nyhetsbrev, då alltid med instruktioner om hur du kan avanmäla dig ifrån vidare utskick 
  • Vid utannonsering av vinnare i tävlingar som vi arrangerar
  • Vid eventuella enkätutskick för att förbättra våra tjänster och erbjudanden.
  • Vid arbete som förhindrar missbruk eller annan olämplig användning av vår hemsida

Vi sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål eller så länge som vi enligt lag är skyldiga att göra detta. Därefter raderas dina personuppgifter.

 

Vilka är dina rättigheter?

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringslagens regler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda fakturor. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföring genom att avanmäla dig från vårt nyhetsbrev. Du kan också kontakta oss genom att skicka brev, e-post eller ringa. Se kontaktuppgifter nedan.

 

Vilka kan vi komma att dela dina personuppgifter med?

För att vi ska kunna erbjuda ovannämnda tjänster och våra åtaganden gentemot dig som kund delar vi dina personuppgifter med företag som levererar hotell- och restaurangtjänster eller är s.k. personuppgiftsbiträden för oss. Personuppgiftsbiträden behandlar informationen för vår räkning och enligt våra instruktioner och hjälper oss med IT-tjänster, betaltjänster, transporter och marknadsföring. Detta sker endast för ändamål för vilka vi har samlat informationen och endast till företag som kan lämna tillräckliga garantier gällande säkerhet och sekretess för personuppgifter.

Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter för marknadsföringsändamål till tredje part.

 

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

För att dina personuppgifter som skickas till vår webbplats inte ska läsas av utomstående, krypteras all sådan information och skickas via en säker anslutning.

 

Vad är cookies?

En cookie (eller kaka) är en liten textfil som en webbplats sparar på besökarens dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i en cookie kan också användas för att följa en användares surfande på webbplatser som använder samma cookie.

 

Måste jag tillåta cookies?

Denna webbplats använder cookies för funktionalitet kritisk för att det ska gå att boka kongresskort. Om du blockerar cookies kan du därför ej genomföra en bokning. Utan cookies kan du dock fortfarande titta på sidorna på vår webbplats, men vissa funktioner kan bete sig oväntat.

Om du vill genomföra en bokning men inte vill att några cookies ska sparas på din dator när du stänger din webbläsare så kan du besöka sidan i privat läge. Detta läge kallas olika saker beroende på din webbläsare: "Inkognitofönster" (Chrome), "Privat fönster" (Firefox) eller "InPrivate-fönster" (Microsoft Edge). Alla cookies som satts under besöket i privat läge raderas då ifrån din dator när du stänger din webbläsare.

 

Hur använder vi cookies?

Denna webbplats använder cookies för att hantera dina val vid bokningen och för vissa funktioner som endast ska visas en gång per besökare.

 

Tredjepartscookies

Vi använder Google Analytics och AdWords som också sätter cookies, detta för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Dessa cookies innehåller inte heller identifierande information om vem du som besökaren är. Våra social media-kopplingar för till exempel Facebook, Google+, Twitter och Instagram sätter också cookies. Dessa cookies innehåller inte heller identifierande information om vem du som besökaren är.

 

Övrigt

Dina kunduppgifter registreras hos oss för att de är nödvändiga för att vi skall kunna fullgöra vårt avtal med vår kund, t ex avseende ångerrätt, garanti mm. Vidare är vi enlig bokföringslagen skyldiga att spara bokföringshandlingar, inkl personuppgifter i sju år.

Du har möjlighet att ta del av vilka personuppgifter vi har registrerade på dig och även att rätta felaktigheter. Kontakta vår kundtjänst.

Din e-postadress används för att skicka orderbekräftelse och annan information relaterad till din beställning. Vi skickar även information, reklam och erbjudande i vårt nyhetsbrev via e-post. Du kan avregistrera dig från framtida nyhetsbrev genom att klicka på en länk i slutet av nyhetsbrevet.

Dina kontaktuppgifter överlåtes ej till tredje part utöver vad som redogjorts för ovan.

 

Personuppgiftsansvarig

Gycklaren Magic Marketing AB
Organisationsnummer: 556307-1553
Box 341
301 08 Halmstad
Sverige

Telefon: 035-130785
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Denna integritetspolicy uppdaterades senast: 2018-05-10

Artists 2018

  • 0MichaelClose150.jpg
  • 10joshjay150.jpg
  • 11miguelmunos-150.jpg
  • 12tomstone150.jpg
  • 13andigladwin150.jpg
  • 14axel_adler_2_150.jpg
  • 15markmason1_150.jpg
  • 16Rafael150.jpg
  • 17Gabor150.jpg
  • 18kristine150.jpg
  • 20martinhansson150.jpg
  • 21erik-nordvall150.jpg
  • 111natalieromier150.jpg
  • 161steampunkcircus150.jpg

Who's Online

Vi har 4 besökare och inga medlemmar online

Annons:
Magic Weekend arrangeras av Gycklaren Magic Marketing AB ---Copyright ©2018 Gycklaren Magic Marketing AB.